

Ispaniška vytinta mentė, 4,5 - 5,2 kg
Aukščiausios kokybės ispaniškas mentė "Paleta Serrano Bodega"
"El Serallo" kumpiai vytinami Alikantės regiono kalnuose gryname ore 800 metrų virš jūros lygio. Gamintojo patirtis perduodama iš kartos į kartą, ko dėka išlaikomas tradicinis ispaniško vytinto kumpio skonis.
Sudedamosios dalys: kiaulienos mentė su kaulu, druska, konservantai (E252, E250), antioksidatorius E300.
Kvapas: stiprus ir subtilus aromatas.
Skonis: švelnus, malonus.
Vytintas: 12 mėn.
Svoris: 4,5 - 5,2 kg.
Galiojimas: 5 mėn.
Laikymo ir vartojimo sąlygos: prekė supakuota laikoma nuo 0 iki 8 laipsnių temperatūroje. Išpakuota prekė laikoma kambario temperatūroje sausoje vietoje, vengti saulės spindulių. Prapjauta mentė suvartojama per 2-4 mėn. Kad mentė nedžiūtų, uždenkite rankšluosčiu arba uždėkite odelę, kurią nupjovėte nuo mentės. Taip pat galite patepti alyvuogių aliejumi. Pjaustykite kuo ploniau ir tiek, kiek norite tam kartui suvartoti.
PASTABA: jeigu prekės užsakomos šventiniu laikotarpiu, prašome nurodyti pastabose pristatymo datą.
Įpakavimas: kumpiai pakuojami į estetiškas baltas dėžes, tinkamas dovanoms. Jums beliks tik įteikti!
Įpakavimo išmatavimai: 72 x 30 x 20.
Maistinė vertė (100 g): energinė vertė 136 Kcal, baltymai 28,8 g, riebalai 15,6 g, sočiosios riebalų rūgštys 7,9 g, angliavandeniai 0,2 g, cukrus 0,2 g, druska 1,8 g.
Ispaniškas vytintas kumpis, 6,5 - 7,0 kg
Ispaniškas vytintas kumpis, 6,0 - 6,5 kg
Puikiai tinka tiek kumpio, tiek mentės prilaikymui...
Prabangios išvaizdos stovas ispaniškiems kumpiams
Viena ketvirtoji itališko vytinto Parma kumpio be...
PREMIUM ispaniška vytinta mentė, 5,3 kg
Itališkas vytintas kumpis, 8,5 kg.
SUPER PREMIUM ispaniškas vytintas kumpis, 9,1 kg
Puikiai tinka tiek kumpio, tiek mentės prilaikymui...
Ispaniškas vytintas kumpis, 6,5 - 7,0 kg
Specialus nerūdijančio plieno pincetas patogesniam...
Ispaniškas vytintas kumpis, 6,0 - 6,5 kg
Prabangios išvaizdos stovas ispaniškiems kumpiams
PREMIUM ispaniškas vytintas kumpis, 8,8 kg
Viena ketvirtoji itališko vytinto Parma kumpio be...