

Itališkas vytintas kumpis, 6,6 kg. Jis gaminamas tik iš itališkų kiaulių ir sūdomas rankomis.
Sulumificio La Torre S.p.A. gamina Prosciutto di Parma D.o.P. ir Culatta. Jei Parmos provincija neabejotinai yra prosciutto sostinė, tai mažas miestelis Langhirano neabejotinai yra svarbiausias jo centras. Čia įsikūrusi įmonė tradicijas derina su moderniausiomis technologijomis.
CULATTA kumpio gamybai naudojama aukščiausios rūšies šlaunies dalis, nepašalinant odos, dengiančių riebalų ir trupučio kaulo, vadinamo „anchetta“.
Šis kumpis yra minkštas, saldus ir gali būti vartojamas po 10 mėnesių brandinimo.
Lėtas ir laipsniškas po oda vykstantis vytinimo procesas suteikia kumpiui saldų, bet subtilų skonį.
Sudedamosios dalys: Kiaulienos kumpis, druska.
Viršutinis dengiantis sluoksnis: gryni kiaulienos taukai, druska, baltieji pipirai, juodieji pipirai, ryžių miltai.
Alergenai: nėra.
Kvapas: intensyvus ir aštrus aromatas su lazdyno riešutų natomis.
Skonis: "Culatta" yra saldaus ir sultingo skonio, jaučiamas sviestas ir džiovinti vaisiai.
Vytinimo laikas: +10 mėn.
Grynasis kiekis (kg): apie 6,6 kg.
Tinka vartoti iki: 01-11-2026
Laikymo ir vartojimo sąlygos: Laikyti drėgnoje vietoje ir ne aukštesnėje kaip +17 °C temperatūroje. Supjaustytą kumpį laikyti ne aukštesnėje kaip +4 °C temperatūroje šaldytuve.
PASTABA: jeigu prekės užsakomos šventiniu laikotarpiu, pastabose prašome nurodyti pristatymo datą.
Išmatavimai: pakuojama į paprastą dėžę.
Pakuotė: 100 proc. poliesterio tinklelis.
Maistinė vertė (100 g): energinė vertė 1113kJ/ 267 kcal, riebalai 18 g, sočiosios riebalų rūgštys 6,1 g, angliavandeniai <0,5 g. iš kurių cukrus 0 g, baltymai 26 g, druska 4,4 g.
Kilmės šalis: Italija
Importuotojas: UAB Seranas, Kalvarijų g. 261, Vilnius, Lietuva, Tel. +37060788656, el. p. info@seranas.lt, www.seranas.lt
Itališkas vytintas kumpis, 9,9 kg.
PREMIUM ispaniškas vytintas kumpis, 8,83 kg
Aukščiausios rūšies itališkas vytintas kumpis, 8,37 kg.
Lankstus kumpio peilis.
Aukščiausios rūšies itališkas vytintas kumpis, 10,9 kg.