

Itališkas vytintas kumpis, 9,9 kg.
Aukščiausios kokybės itališkas Parma kumpis. Pavadinimą jis gavo nuo miesto, kur buvo pradėtas gaminti. Parmos apylinkėse, kur prasideda Apeninai ir netrūksta saulės, buvo ypač tinkamas mikroklimatas šiam itališkam delikatesui. Šio kumpių karaliaus kelionė iki stalo trunka virš metų, o sudėtingą jo gamybos procesą ne veltui saugo įstatymai.
Sulumificio La Torre S.p.A. gamina Prosciutto di Parma D.o.P. ir Culatta. Jei Parmos provincija neabejotinai yra prosciutto sostinė, tai mažas miestelis Langhirano neabejotinai yra svarbiausias jo centras. Čia įsikūrusi įmonė tradicijas derina su moderniausiomis technologijomis.
Parmos kumpiai visada garantuotai yra 100% natūralūs, be jokių priedų ir konservantų. Tik jūros druska, oras ir laikas.
Sudedamosios dalys: Kiaulienos kumpis su kaulu, druska.
Alergenai: nėra.
Kvapas: švelnus, aromatingas.
Skonis: subtilus, saldus.
Vytinimo laikas: +16 mėn.
Grynasis kiekis (kg): apie 9,9 kg.
Tinka vartoti iki: kumpio su kaulu galiojimo laikas neribotas.
Laikymo ir vartojimo sąlygos: Laikyti drėgnoje vietoje ir ne aukštesnėje kaip +17 °C temperatūroje. Supjaustytą kumpį laikyti ne aukštesnėje kaip +4 °C temperatūroje šaldytuve.
PASTABA: jeigu prekės užsakomos šventiniu laikotarpiu, pastabose prašome nurodyti pristatymo datą.
Išmatavimai: pakuojama į paprastą dėžę.
Maistinė vertė (100 g): energinė vertė 1113kJ/ 267 kcal, riebalai 18 g, sočiosios riebalų rūgštys 6,1 g, angliavandeniai <0,5 g. iš kurių cukrus 0 g, baltymai 26 g, druska 4,4 g.
Kilmės šalis: Italija
Importuotojas: UAB Seranas, Kalvarijų g. 261, Vilnius, Lietuva, Tel. +37060788656, el. p. info@seranas.lt, www.seranas.lt
Itališkas vytintas kumpis, 6,6 kg. Jis gaminamas tik...
PREMIUM ispaniškas vytintas kumpis, 8,83 kg
Lankstus kumpio peilis.
Aukščiausios rūšies itališkas vytintas kumpis, 8,37 kg.
Aukščiausios rūšies itališkas vytintas kumpis, 10,9 kg.